BAUHAUS logo

BAUHAUS

– din vei til et vakkert hjem og vellykkede prosjekter

Bauhaus har i mange år vært en fast del av det norske detaljhandel landskapet. Bauhaus tilbyr et enormt stort utvalg av produkter innenfor verktøy, byggematerialer, hagemøbler, hageartikler samt møbler og boligutstyr til en virkelig god pris. Med et mangfold av Bauhaus-butikker spredt over hele Norge, har Bauhaus blitt en go-to destinasjon for gjør-det-selv-folk og profesjonelle håndverkere, men også for deg som leter etter noe nytt til hagen eller boligen. Bauhaus har mange butikker rundt om i landet, og derfor også forskjellige Bauhaus åpningstider. Du kan alltid finne åpningstider for din lokale Bauhaus her på siden. Bauhaus åpningstider er skreddersydd for å passe til dine behov. Bauhaus er et univers av muligheter for ditt neste byggeprosjekt, VVS-prosjekt eller bare for å endre boliginnredningen din.

Bauhaus - mer enn bare en byggevarehus

Bauhaus er mer enn bare et byggevarehus. Det er et sted hvor du kan finne alt hjertet begjærer innenfor materialer til byggeprosjekter og vakre møbler til hjemmet. Fra små skruer til store byggematerialer, fra innendørs maling til utendørs hagemøbler, og fra elektroverktøy til håndverktøy, er Bauhaus stedet hvor du kan finne alt. Og det stopper ikke der, for Bauhaus tilbyr også en rekke tjenester. Bauhaus tilbyr blant annet levering av varer og har Click & Collect i din nærmeste Bauhaus-butikk, hvor du kan bestille varene dine online og hente dem akkurat når du vil innenfor Bauhaus åpningstider. Bauhaus er stedet hvor byggedrømmene dine blir til virkelighet, og hvor du kan finne alt du trenger for å realisere dine neste prosjekter.

Bauhaus åpningstider - tilgjengelighet når du trenger det

Bauhaus åpningstider er skreddersydd for å passe inn i din travle hverdag. Uansett om du er en helge-handyman eller profesjonell håndverker, er Bauhaus åpningstider designet for å gi deg maksimal fleksibilitet. Bauhaus forstår at prosjektene dine ikke kjenner stengetid, og derfor er Bauhaus åpningstider tilpasset slik at du alltid kan finne en tid som passer deg. Skal du kjøpe materialer til et stort byggeprosjekt eller bare mangler en skrue for å fullføre et lite gjør-det-selv-prosjekt, er Bauhaus stedet for deg. Finn Bauhaus åpningstider her på siden og planlegg ditt neste besøk i ditt lokale byggevarehus. Og husk, hvis Bauhaus åpningstider ikke passer dine behov, kan du se det store utvalget online og bestille produktene dine hjem eller til din nærmeste Bauhaus butikk.

Bauhaus kundeavis - Ditt vindu til store besparelser

Med Bauhaus kundeavis er du alltid sikret de beste prisene på alt fra verktøy til byggematerialer. Bauhaus tilbudsavis er fylt med fantastiske tilbud og gode priser på en lang rekke flotte produkter, som hjelper deg med å realisere byggeprosjektene dine uten å tømme lommeboken. Bauhaus kundeavis er din snarvei til store besparelser og gode tilbud, og med leveringstjenesten kan du til og med få levert varene dine direkte til døren. Bauhaus gjør det enkelt og billig å handle inn til ditt neste prosjekt.

Language:
© 2009, Tjek A/S