Biltema logo

Biltema

– Alt til ditt kjøretøy

Biltema er dedikert til å levere et stort utvalg av produkter til rimelige priser til sine kunder. Med en dyp forståelse for bilenes behov tilbyr de alt fra avanserte auto-gadgets, viktige små bildeler og utstyr. Biltema leverer også alt til sykler, inkludert utstyr for el sykkel og motorsykler. For de som elsker friluftslivet, har Biltema et bredt utvalg av campingutstyr samt produkter for hjemmet og båten, alle tilgjengelige til lave priser, som du finner i Biltema katalog. Biltema har et stort utvalg av verktøy og andre praktiske produkter til hagen, hjemmet og bilen. Biltema er for enhver gjør-det-selv-type med kjærlighet for kjøretøyet sitt.

Biltemas historie

Biltema har siden åpningen av sin første butikk i Norge i 1983 vokst til å bli en av Norges største forhandlere av bilutstyr og bildeler. Med fokus på å gjøre reservedeler tilgjengelige for massene, gjorde Biltema det enklere og billigere for folk å vedlikeholde kjøretøyene sine. I dag har Biltema et meget stort antall butikker spredt over Finland, Norge, Sverige og Danmark, hvor hver enkelt forretning tilbyr et stort utvalg av produkter. Biltema har siden utvidet sitt konsept til også å tilby produkter for alle typer kjøretøy, båten, hagen og hjemmet.

*Biltemas utvalg til husprosjektet

Biltemas sortiment dekker mye mer enn bare bil og sykkel. Butikkene deres er også fylt med produkter som verktøy, byggematerialer, elektroniske apparater, campingutstyr og klær for fritidsbruk. For de friluftsinteresserte tilbyr Biltema også et stort utvalg av produkter for friluftsliv og camping, inkludert båtutstyr og sportsartikler. Biltema har noe for ethvert behov, enten det er et DIY-prosjekt hjemme eller utstyr for eventyr i naturen. I tillegg tilbyr Biltema produkter i ulike prisklasser som er tilpasset forskjellige kunder. Biltema katalog er også full av tilbud i alle disse kategoriene.

Biltemas åpningstider, butikker og tilgjengelighet

Uansett hvor du befinner deg i Norge, er det et Biltema i nærheten av deg. Biltema butikker er plassert for å sikre at alle kunder har lett tilgang til butikkene, enten de befinner seg i sør eller nord. Biltema åpningstider er også designet for å møte kundenes behov og daglige rutiner, så du kan finne et tidspunkt å stikke innom. Vær oppmerksom på at Biltemas åpningstider kan variere noe fra butikk til butikk. Du kan enkelt finne alle Biltema åpningstider her på siden.

Biltemas kundeavis og tilbud

Biltema kundeavis er din veiledning til store besparelser. Med en mengde gode tilbud på forskjellige kategorier av produkter, fra el sykkel, elektronikk og sykkel utstyr til bilalarmer, bildeler, verktøy og campingutstyr, er det enkelt å spare stort uansett hva man er på utkikk etter. Biltemas tilbud sikrer at du kan finne alt du trenger uten å sprenge budsjettet. Med regelmessige oppdateringer av Biltema katalog kan du alltid finne de nyeste tilbudene og planlegge shoppingen din effektivt og økonomisk deretter. Biltema forstår verdien av en god handel og streber etter å tilby billige priser. Finn den nyeste Biltema katalog rett her på siden og spar stort neste gang du skal ut og handle.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S