Bohus logo

Bohus

** - Ditt velkjente møbelhus**

Bohus - et navn som er synonymt med kvalitet og komfort - har siden 1976 laget et solid fotavtrykk i møbelbransjen og er i dag blant de største møbelkjedene i Norge. Historien om Bohus begynte med en sammenslutning av 37 norske møbelprodusenter, og siden da har Bohus utviklet seg til å bli en av de mest anerkjente møbelforhandlerne i landet. Med et imponerende sortiment som inkluderer alt fra en klassisk Bohus-sofa eller Bohus-seng til flotte malerier, vaser og andre luksuriøse kvalitetsprodukter, har Bohus skapt et navn som for alle er synonymt med både kvalitet og god stil. Bohus har et omfattende nettverk av butikker, som er plassert over hele Norge og sikrer at kvalitetsmøbler er tilgjengelige for alle. Bohus åpningstider varierer fra sted til sted, men frykt ikke, for du kan finne all informasjon om din lokale butikk sine åpningstider rett her på siden.

Et bredt utvalg av produkter hos Bohus

Bohus presenterer et rikt og variert utvalg av produkter, som strekker seg fra den ultimate komforten i en Bohus-sofa, den dype og forfriskende søvnen man får når man ligger i en Bohus-seng, til de visuelt tiltalende Bohus-bildene som er spesielt kjent for å bringe ethvert rom til live. Bohus engasjement i kvalitet og komfort gjenspeiles i hvert eneste produkt de tilbyr. Bohus streber konstant etter å bringe det beste fra designverdenen inn i de norske hjemmene. Med tjenester som levering og Click & Collect, gjør Bohus det enkelt og bekvemt for deg å reservere og hente produktene dine i Bohus-butikkene, akkurat når du vil. Andre tjenester inkluderer også levering av Bohus-møbler helt hjem til deg.

Bohus design og Bohus outlet

Bohus har et sterkt fokus på design og jobber tett sammen med en rekke talentfulle designere for å skape unike og moderne møbelkolleksjoner. Disse eksklusive kolleksjonene bringer det nyeste innen design og trender direkte til hjemmet ditt, alt sammen med den kvaliteten som Bohus er kjent for. I tillegg tilbyr Bohus outlets, hvor prisene er redusert til det ytterste, noe som gjør det mulig for alle å nyte kvalitetsmøbler uavhengig av budsjett. Bohus tilbyr noe for alle, uavhengig av prisklasse og budsjett, og du kan finne det store utvalget av Bohus-møbler i nettbutikken eller i din nærmeste Bohus-butikk.

Bohus åpningstider - Fleksibilitet og tilgjengelighet

Du kan se alle Bohus åpningstider her på siden. Bohus er skapt med kunden i fokus, og Bohus åpningstider er dermed også fastsatt med det formål å tilby maksimal fleksibilitet og tilgjengelighet. Uansett om du trenger å besøke butikken etter jobb, i helgen eller på en fridag, så er Bohus åpningstider designet å imøtekomme dine behov og din livsstil. Rett her på siden kan du alltid finne de oppdaterte Bohus åpningstidene for din lokale butikk, slik at du kan planlegge ditt neste besøk i samsvar med din tidsplan, ditt budsjett og dine behov. Utforsk det store utvalget av fantastiske møbler hos Bohus.

Bohus kundeavis - Ditt vindu til store besparelser

Bohus kundeavis er din nøkkel til en verden av fantastiske tilbud og besparelser på alt fra møbler til hjemmeaccessories. Med Bohus tilbudsavis er du alltid sikret de beste prisene på alt fra den komfortable Bohus-sofaen, den luksuriøse Bohus-sengen, til en praktisk Bohus sovesofa eller et annet Bohus-møbel. Du kan finne tonnevis av gode tilbud i Bohus kundeavis rett her på siden. Bohus tilbudsavis er fylt med utrolige tilbud på et bredt spekter av produkter, som hjelper deg med å skape ditt drømmehjem uten å tømme lommeboken. Uansett om det er stuen, kjøkkenet, soverommet, hagen eller noe helt annet som trenger fornyelse, så kan du finne et godt tilbud på det du trenger hos Bohus og i Bohus tilbudsavis.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S