Bunnpris logo

Bunnpris

- ditt lokale dagligvarekjede

Bunnpris er en norsk dagligvarekjede med over 200 butikker spredt over hele Norge. Med et fokus på kundeservice og tilgjengelighet, tilbyr Bunnpris alt fra ferske bakervarer til kjøtt og fisk, frukt og grønt.

Bunnpris butikker har som mål å gi kundene den beste handleopplevelsen, og butikkene er organisert for å gjøre det enkelt for kundene å finne det de leter etter. Med gode åpningstider og beliggenhet i de fleste byer og tettsteder, er Bunnpris et godt alternativ for deg som ønsker å handle dagligvarer nær hjemmet ditt.

Bunnpris åpningstider nær deg

Bunnpris butikkene har fleksible åpningstider for å tilpasse seg kundenes behov. De fleste Bunnpris butikker er åpne fra morgen til kveld, og noen butikker har også utvidede åpningstider på søndager og på helligdager. Du kan enkelt finne åpningstidene for din lokale Bunnpris butikk her på vår nettside eller i eTilbudsavis appen.

Bunnpris kundeavis og tilbud

Bunnpris publiserer jevnlig kundeaviser med gode tilbud og rabatter på en rekke produkter. Bunnpris kundeaviser kan du enkelt finne her på vår nettside eller i eTilbudsavis appen. Bunnpris har også en egen tilbudsavdeling i butikken med ekstra gode tilbud på en rekke varer, og tilbudene varierer fra uke til uke.

Bunnpris tilbud på egne merkevarer

Bunnpris har også en rekke egne merkevarer som er av høy kvalitet og til konkurransedyktige priser. Disse merkevarene dekker et bredt utvalg av dagligvarer, og inkluderer alt fra brød og bakevarer til kjøtt og fisk, frukt og grønt og meieriprodukter. Ved å kjøpe Bunnpris egne merkevarer kan du spare penger uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Oppsummert er Bunnpris en norsk dagligvarekjede som tilbyr et bredt utvalg av dagligvarer, med fokus på kundeservice og tilgjengelighet. Med fleksible åpningstider, gode tilbud og egne merkevarer, er Bunnpris et godt alternativ for deg som ønsker å handle dagligvarer nær hjemmet ditt. Finn din lokale Bunnpris butikk og opplev den gode handleopplevelsen i dag!

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S