Coop Extra logo

Coop Extra

- handle smart og spar stort!

Coop Extra er Coop sin lavpriskjede med fokus på billige dagligvarer. Coop Extra har over 500 butikker spredt over hele Norge, og butikkjeden har en markant tilstedeværelse i flere byer og tettsteder. Coop Extra tilbyr et bredt utvalg av dagligvarer, inkludert ferskvarer, tørrvarer, hygieneprodukter og mye mer. Selv om prisene allerede er lave, har Coop Extra kundeavis som oppdateres ukentlig med ekstra gode tilbud og rabatter.

Coop Extra - med fokus på pris.

Coop Extra har som mål å tilby kundene lavere priser på dagligvarer, og butikkjeden har en rekke kampanjer og tilbud som gjør at shoppere kan være sikre på at de får kvalitetsvarer til en brøkdel av prisen. Coop Extra har også lojalitetsprogrammet Coop Medlem, hvor medlemmene får rabatter og tilbud på en rekke produkter i butikken. I tillegg har Coop Extra et bredt utvalg av egne merkevarer som er av høy kvalitet og til konkurransedyktige priser, som blant annet Xtra serien.

Coop Extra kundeavis - Se aktuelle tilbud her

Vi holder deg alltid oppdatert på de nyeste Coop Extra tilbudsavis og tilbud her. Coop Extra kundeavis kommer ukentlig hver mandag, og har noen av markedets beste tilbud. Følg med i eTilbudsavis-appen, og gå aldri glipp av et godt tilbud!

Historien om Extra - Norges raskest voksende dagligvarekjede

Extra, også kjent som Coop Extra er en av butikkjedene eid av Coop Norge, og er deres første felles nordiske dagligvarekjede. Den 15. September 2006 ble den første Extra butikken åpnet i Halden. Konseptet er et supermarked med både ferskvarer og faghandelvarer, med spesielt fokus på lave priser. Kjeden ekspanderte hurtig, og ble i 2022 vesktvinner i det norske markedet.

Brød og bakevarer på Coop Extra

Hos Coop Extra finner du også et bredt utvalg av brød og bakevarer som passer til enhver anledning. Fra ferskt brød til søte kaker og paier, tilbyr Coop Extra et bredt utvalg av produkter som er perfekte for frokost, lunsj eller kveldsmat. Mange av produktene kommer fra lokale bakerier og produsenter, og Coop Extra har også egne merkevarer som gir kundene enda bedre priser.

Tilbud på frukt og grønt

Frukt og grønt er en viktig del av ethvert sunt kosthold, og Coop Extra har et bredt utvalg av friske frukt og grønnsaker tilgjengelig for sine kunder. Med et stort utvalg av sesongens frukt og grønnsaker kan du være sikker på at du får kvalitetsprodukter som er rike på næringsstoffer og smak. I tillegg har Coop Extra et stort utvalg av økologiske og lokale produkter, noe som gjør det enkelt å støtte lokale produsenter samtidig som du spiser sunt.

Kjøtt og Fisk på tilbud

Kjøtt og fisk er en viktig del av ethvert kosthold, og Coop Extra har et stort utvalg av produkter som passer til alle smaker og preferanser. Fra økologisk kylling og biff til fersk sjømat, kan du være sikker på å finne kvalitetsprodukter hos Coop Extra. Mange av produktene kommer fra lokale produsenter, og Coop Extra har også egne merkevarer som gir kundene gode priser på kvalitetsprodukter.

Meieriprodukter på tilbud hos Coop Extra

Meieriprodukter er en viktig del av det norske kostholdet, og Coop Extra har et bredt utvalg av produkter som passer til alle behov. Fra ferske melkeprodukter til oster og smør, tilbyr Coop Extra et bredt utvalg av produkter som er perfekte for enhver smak. Mange av produktene kommer fra lokale produsenter, og Coop Extra har også egne merkevarer som gir kundene gode priser på kvalitetsprodukter.

Finn din Nærmeste Coop Extra butikk

Du kan enkelt finne din nærmeste Coop Extra butikk på vår nettside eller i eTilbudsavis appen. Du kan også se åpningstider på dine favorittbutikker, slik at du enkelt kan planlegge din neste butikktur.

Coop Extra åpningstider nær deg

En av de beste tingene med Coop Extra er deres åpningstider. Butikkene har lange åpningstider, og mange av dem er åpne til sent på kvelden. Dette gjør det enkelt for kundene å handle når det passer dem best. Mange av butikkene holder åpent fra 07:00–23:00 – 6 dager i uken. Noen av butikkene har også søndagsåpent. På våre nettsider eller i eTilbudsavis appen kan du enkelt finne åpningstidene til din nærmeste Coop Extra butikk.

Se nyeste tilbud og kundeaviser fra Coop Extra i vår app

eTilbudsavis appen ønsker å gjøre det enkelt og oversiktlig for deg å finne tilbud på akkurat det du trenger. Her kan du finne gode tilbud på alt fra frukt og grønnsaker til kjøtt og fisk. Appen samler alle Coop Extra tilbud og kundeaviser, slik at du enkelt kan planlegge din neste tur til butikken. Du finner også alle oppdaterte tilbud og tilbudsaviser på våre nettsider.

I appen er det også mulig å lagre tilbud, lage smarte handlelister og søke på spesifikke produkter for å se om det finnes et godt tilbud på Coop Extra.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S