Coop Marked logo

Coop Marked

Coop Marked er en norsk nærbutikkjede eid av Coop Norge. Coop Marked består av små nærbutikker og er de minste dagligvarebutikkene i Coop-porteføljen sammen med Matkroken. Kjeden er landhandelbasert og varelageret er dermed sammensatt av de aller mest nødvendige dagligvarene. Coop Marked har over 360 butikker spredt over hele Norge, men du finner dem sjeldent i sentrumstrøk og storbyer.

Coop Marked sikter etter å være en praktisk dagligvarekjede dedikert til å tilby produkter av høy kvalitet og en førsteklasses handleopplevelse. Coop Marked er en viktig del av det norske markedet og tilbyr små bygder og tettsteder en effektiv og pålitelig måte å handle på. Hos Coop Marked sine butikker finner du et bredt varesortiment, rimelige priser og en behagelig atmosfære. I tillegg til dagligvarer, finner du utvalgte artikler til hus og hjem i hyllene. Utforsk butikker, oppdag åpningstider, og dra nytte av Coop Marked kundeavis for å gjøre dine dagligvareinnkjøp til en fryd.

Coop Marked – nærmere enn noensinne

Coop Marked er en del av det norske samfunnet. Coop Markeds mål er å møte de flestes daglige behov ved å tilby et bredt utvalg av kvalitetsprodukter. Har du behov for fersk frukt og grønt, meieriprodukter, dagligvarer eller andre nødvendigheter? Da kan du være sikker på at Coop Marked har det du trenger. Coop Marked er et av dine beste valg når det gjelder kvalitet og trygghet.

Coop Marked åpningstider

Å finne tid til å handle kan være krevende, så derfor tilbyr Coop Marked fleksible åpningstider for å imøtekomme de flestes behov. Coop Marked har et fokus på at kunder skal få handle når det passer dem best. Derfor har Coop Marked åpent fra tidlig på morgenkvisten til sent på kvelden. Noen butikker holder til og med søndagsåpent. Finn åpningstidene til din nærmeste Coop Marked butikk på vår nettside eller i eTilbudsavis-appen.

Coop Marked butikker

Coop Marked har et stort nettverk av butikker spredt over hele Norge. Coop Marked butikker er plassert rundt om i landet for å sikre at du som kunde alltid finner en Coop Marked butikk i nærheten. Ønsker du å se om det finnes en Coop Marked butikk nær deg? Det kan du enkelt finne på vår nettside eller i eTilbudsavis-appen.

Coop Marked kundeavis

Hold deg oppdatert på de nyeste tilbud og kampanjer ved å sjekke Coop Marked kundeavis. Coop Marked kundeavis er proppet med spennende tilbud og kampanjer på en rekke produkter, inkludert dagligvarer, ferske råvarer, snacks og mye mer. Bla gjennom Coop Marked tilbudsavis regelmessig for å utnytte de gode tilbudene og spar penger på dine kommende dagligvareinnkjøp. Du finner alltid den nyeste Coop Marked tilbudsavis på vår nettside eller i eTilbudsavis-appen.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S