Coop Prix logo

Coop Prix

- Din norske matvarebutikk med fantastiske tilbud

Coop Prix er en ledende norsk dagligvarebutikk kjent for sitt brede utvalg av matvarer, lave priser og enestående kundeservice. Enten du er på jakt etter dagligvarer av høy kvalitet eller ønsker å dra nytte av gode tilbud, er Coop Prix stedet for deg. Utforsk et bredt sortiment, oppdag spennende kampanjer og dra fordel av fleksible åpningstider tilpasset travle hverdager.

Coop Prix åpningstider tilpasset dine behov

Hverdagen kan være travel, og at det kan være utfordrende å finne tid til å handle. Derfor tilbyr Coop Prix fleksible åpningstider slik at du kan handle når det passer deg best. Coop Prix har butikker over hele landet, og uansett om du er morgenfugl eller nattugle, har Coop Prix åpningstider som imøtekommer dine behov. Sjekk vår nettside eller eTilbudsavis-appen for å finne åpningstidene til din nærmeste Coop Prix-butikk og planlegg handleturen i dag.

Coop Prix kundeavis – din guide til gode tilbud

Som en dedikert Coop Prix-kunde vil du ikke gå glipp av fantastiske tilbud og kampanjer. Coop Prix kundeavis er din ultimate guide til gode priser på et bredt spekter av matvarer. Bla gjennom Coop Prix kundeavis jevnlig for å oppdage spennende rabatter og kampanjer på favorittproduktene dine og få inspirasjon til sunne og smakfulle måltider. Du finner alltid den nyeste Coop Prix kundeavis på vår nettside, eller i eTilbudsavis-appen.

Coop Prix tilbud – spar penger på dagligvarer

Å spare penger på dagligvarehandelen er noe de fleste ønsker å gjøre. Derfor tilbyr Coop Prix et bredt utvalg av tilbud som hjelper deg med å gjøre nettopp det. Enten det er på frukt og grønnsaker, kjøttprodukter, meierivarer eller andre dagligvareprodukter, vil du alltid finne gode tilbud hos Coop Prix. Sjekk Coop Prix tilbudsavis på våre nettsider eller i eTilbudsavis-appen jevnlig for å dra nytte av sesongens beste priser og spar penger på dine daglige innkjøp.

Ferske grønnsaker og frukt – kvalitet fra naturen

Coop Prix er opptatt av å tilby ferske og næringsrike grønnsaker og frukt til sine kunder. Frukt- og grønnsaksavdelingen er fylt med et bredt utvalg av sesongbaserte produkter. Uansett om du trenger ingredienser til en deilig salat, en frisk smoothie eller et næringsrikt måltid, kan du stole på at Coop Prix har det du trenger. Coop Prix jobber for å sikre at produkter er av høyeste kvalitet, slik at du kan glede deg over sunn og smakfull mat.

Ferskvarer – kjøtt, fisk og meieriprodukter av beste kvalitet

Coop Prix er stolte av sitt utvalg av ferskvarer, inkludert kjøtt, fisk og meieriprodukter. Coop Prix samarbeider tett med lokale leverandører for å sikre deg de beste råvarene. I kjøttavdelingen finner du alt fra saftige biffer til mørt kyllingkjøtt og deilig spekemat. Fiskedisken frister også med ferske sjømatvarer som laks, torsk og reker. Og i meieriseksjonen finner du et bredt utvalg av melk, yoghurt, ost og andre meieriprodukter av høyeste kvalitet. Coop Prix er opptatt av å gi deg ferske og smakfulle alternativer til dine daglige måltider.

Bakevarer – ferskt brød og delikate kaker

Coop Prix har også en fantastisk bakeavdeling med ferskt brød og delikate kaker. Utvalget av brød inkluderer alt fra sprø baguetter til saftige rugbrød og sunne grovbrød. Du kan også glede deg over et bredt spekter av søte fristelser, som kaker, wienerbrød og andre bakverk. Bakerne i Coop Prix sørger for at alle produktene er laget med omsorg og dedikasjon. Enten du trenger noe til frokost, lunsj eller en spesiell anledning, vil du finne de perfekte bakevarene hos Coop Prix.

Coop Prix tilbudsavis – utforsk ukentlige kampanjer

Når du besøker Coop Prix, bør du alltid sjekke tilbudsavisen for å oppdage ukentlige kampanjer og spesialtilbud. I Coop Prix tilbudsavis finner du alt fra populære merkevarer til egne Coop Prix-produkter, alt til lave priser. Planlegg uken din og få inspirasjon til sunne og smakfulle måltider ved å bla gjennom ukens Coop Prix tilbudsavis. Du finner alltid de nyeste tilbudsavisene på våre nettsider eller i eTilbudsavis-appen. Sjekk tilbudsavisen i dag og spar penger på dine dagligvarer.

Coop Prix – kvalitet, utvalg og fantastiske priser

Når du velger Coop Prix som din dagligvarebutikk, kan du være trygg på at du får høy kvalitet, et bredt utvalg og fantastiske priser. Besøk en av mange Coop Prix-butikker over hele Norge, oppdag et omfattende utvalg og spar penger på dine daglige innkjøp.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S