DFDS logo

DFDS

- din shoppingdestinasjon til sjøs!

DFDS, etablert i 1866, har i over 150 år forsynt reisende med komfortable og luksuriøse reiser mellom Oslo og København. DFDS fortsetter å seile denne ruten, og med sin lange erfaring, garanterer de høy kvalitet og velvære om bord på sine ferger. Som en del av reiseopplevelsen med DFDS, kan du utforske den fantastiske DFDS Sea Shop, som er taxfree-butikker om bord på DFDS-fergene. I disse DFDS taxfree-butikkene finner du et hav av produkter til lavere pris enn du finner hjemme. DFDS bugner nemlig av fantastiske tilbud, butikker og mange andre luksuriøse tjenester på fergene sine, og du kan derfor kalle DFDS for et sant shoppingparadis. I DFDS taxfree kan du finne alt fra parfymer, kosmetikk, pleie- og velværeprodukter til et bredt utvalg av drikkevarer og godteri og mye mer. DFDS taxfree-butikker er kjent for sitt omfattende utvalg og fantastiske priser, og du kan finne alle dine favorittmerker til taxfree-priser under reisen mellom de to skandinaviske hovedstedene. DFDS taxfree er laget for deg som ønsker å gjøre et kupp og spare penger på kvalitetsprodukter til en rimelig pris, mens du nyter den hyggelige seilasen over Skagerrak og Kattegat. Du kan enkelt forberede shoppingturen din ved å se på DFDS-tilbud i deres siste tilbudsaviser her på siden.

DFDS taxfree sea shop - Et hav av produkter

DFDS Sea Shop tilbyr et bredt utvalg av produkter som passer til enhver smak og preferanse, og til taxfree-pris. I DFDS tilbudsavis fremheves fantastiske tilbud på en lang rekke produkter, alt fra skjønnhetsprodukter og velvære til godteri, delikatesser og andre taxfree-varer. Med DFDS kan du alltid gjøre en god handel om bord, enten du er på utkikk etter en ny duft, en deilig flaske vin eller noe helt annet. DFDS taxfree sørger for at du kan handle til gunstige priser, mens du nyter reisen til sjøs. DFDS Sea Shop er sentralt plassert på fergen, noe som gjør det enkelt og praktisk å stikke innom og sjekke de siste DFDS-tilbudene under reisen.

DFDS - For hele familien

DFDS er ikke bare for voksne. DFDS taxfree-butikker har også et bredt utvalg av leker og produkter, som vil glede de små. DFDS sørger for at hele familien kan ha en underholdende og behagelig reise, og personalet om bord er alltid klare til å hjelpe og veilede deg i kjøpet ditt. DFDS taxfree-butikker er stedet der hele familien kan handle og nyte godt av de mange gode tilbudene. Du finner også gode priser på en lang rekke andre produkter, som klær, sko, parfyme og matvarer.

DFDS åpningstider

DFDS åpningstider i taxfree-butikkene om bord er fleksible og tilpasset DFDS seilingstidene, slik at du alltid har muligheten til å handle, mens du er om bord. DFDS sørger for at du alltid har tilgang til gode tilbud og fantastiske produkter under reisen mellom Oslo og København. DFDS rutetider og spesielt DFDS København-Oslo rutetider er enkle å finne, slik at du kan planlegge shoppingen om bord, så den passer inn i reiseplanen din. DFDS ønsker å gjøre shoppingopplevelsen din så enkel og behagelig som mulig, og du kan derfor være sikker på at DFDS taxfree åpningstider er tilpasset dine behov.

DFDS kundeavis - Din guide til besparelser til sjøs

DFDS kundeavis er stappfull av fantastiske tilbud på alt fra kosmetikk og parfymer til o, godteri og mye mer. Med DFDS tilbud får du muligheten til å gjøre fantastiske funn om bord på fergen og handle dine favorittprodukter. Enten du er på utkikk etter skjønnhetsprodukter, litt snacks til reisen eller en gave til en du er glad i, har DFDS tilbudsavis noe for enhver smak og lommebok. DFDS kundeavis kan finnes rett her på siden, slik at du kan bla gjennom for de nyeste tilbudene. Med DFDS tilbudsavis kan du alltid være oppdatert på de siste tilbudene og planlegge hvordan du kan gjøre de beste kjøpene under reisen mellom Oslo og København.

Language:
© 2009, Tjek A/S