Europris logo

Europris

- alt du trenger til hjemmet ditt

Velkommen til Europris! Europris er en av Norges største lavpriskjeder og tilbyr et bredt spekter av produkter til lave priser. Hos Europris finner du alt fra dagligvarer og husholdningsartikler til hagemøbler, klær og sportsutstyr.

Europris åpningstider

Europris ønsker å gjøre det enkelt for deg som handler og har derfor har åpent fra tidlig morgen til sent på kveld. Europris åpningstider er generelt fra mandag til lørdag fra kl. 09.00 til kl. 20.00, men varierer noe fra butikk til butikk. På vår nettside eller i eTilbudsavis-appen kan du enkelt finne Europris åpningstider for din nærmeste Europris butikk. Du finner Europris på over 260 steder i hele landet, så det er alltid en Europris-butikk i nærheten av deg.

Europris kundeavis og tilbudsavis

Europris har alltid gode tilbud til deg som vil spare penger. Europris har en egen Europris kundeavis som kommer ut hver uke, og som du kan finne på vår nettside eller i eTilbudsavis-appen. I tillegg har Europris tilbudsavis jevnlig ekstra gode tilbud på utvalgte produkter. Sørg for å følge med på vår nettside eller i eTilbudsavis-appen for å få med deg alle de beste tilbudene.

Hagemøbler

Nå som sommeren er her, er det på tide å tenke på hagemøbler. Hos Europris finner du alt du trenger for å gjøre uteplassen din til en koselig oase. Europris har et bredt utvalg av hagemøbler i forskjellige stiler og størrelser, fra enkle campingstoler til komplette sofagruppesett. Europris har også et bredt utvalg av utendørs belysning, grillutstyr og hagearbeidsverktøy.

Hjem og Interiør

Hjemmet er ditt personlige tilfluktssted, og derfor hjelper Europris deg med å gjøre det til ditt drømmehjem. Europris har et bredt utvalg av produkter til hjemmet, inkludert møbler, belysning, dekorasjon og oppbevaring. Uansett om du ønsker å skape en moderne eller tradisjonell stil, vil du finne alt du trenger hos Europris.

Europris - Din one-stop-shop for lavpris varer.

Hos Europris finner du alt du trenger til lave priser, enten du er på jakt etter dagligvarer, husholdningsartikler, klær eller sportsutstyr. Europris er din one-stop-shop for alt du trenger til hjemmet ditt. Europris har et bredt utvalg av produkter, fra mat og drikke til hagemøbler og hjemmeinnredning.

Europris setter pris på sine kunder og ønsker å gi deg den beste handleopplevelsen mulig. Derfor har Europris åpent fra tidlig morgen til sen kveld, og du finner Europris butikker over 260 steder i hele landet. Europris har ukentlige tilbudsaviser og en Europris kundeavis som du kan finne på vår nettside, eller i eTilbudsavis-appen.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S