KIWI logo

KIWI

- din destinasjon for matvarer

KIWI er en av Norges mest populære dagligvarekjeder, og er dedikert til å gi sine kunder en fantastisk handleopplevelse, uten å sprekke lommeboka. Enten du trenger dagligvarer til hverdagen eller planlegger en stor fest, kan du stole på at KIWI har det du trenger.

KIWI butikker nær deg

Når du tenker på KIWI, tenker du på bekvemmelighet. KIWI har butikker spredt over hele Norge, slik at du alltid finner en KIWI i nærheten av der du bor. KIWIs butikker er designet for å gi deg en smidig og effektiv handleopplevelse. Med KIWI åpningstider som passer de fleste timeplaner, kan du komme innom når det passer deg best. Enten du trenger å handle tidlig om morgenen, sent på kvelden eller i helgene, vil KIWIs vennlige medarbeidere alltid være der for å hjelpe deg. Finn din nærmeste KIWI butikk på vår nettside eller i eTilbudsavis-appen.

KIWI åpningstider - tilgjengelig når du trenger det

Vi forstår at alle har travle liv og forskjellige behov. Derfor er KIWI åpningstider fleksible for å sikre at du alltid får tak i det du trenger. KIWI butikker er åpne fra morgen til kveld, seks dager i uken. Enkelte KIWI butikker har også søndagsåpent! Under kan du finne de nøyaktige åpningstidene for din lokale KIWI-butikk. Uansett om du er en morgenfugl eller en nattugle, vil KIWI være der for å imøtekomme dine behov.

KIWI kundeavis - alltid gode tilbud

KIWI har en fast ukentlig Kundeavis du enkelt kan finne her på vår nettside, eller i eTilbudsavis-appen. Bla gjennom KIWI Kundeavis for å oppdage fantastiske priser på et bredt utvalg av matvarer og dagligvarer. KIWI har tilbud på alt fra ferske grønnsaker og frukt til kjøtt, fisk, meieriprodukter og mye mer. Hold deg oppdatert på de nyeste tilbudene ved å sjekke KIWI tilbudsavis jevnlig. Her på vår nettside eller i eTilbudsavis-appen finner du alltid den nyeste KIWI tilbudsavis.

KIWI tilbud - spar penger på hver handel

KIWI er kjent for sine konkurransedyktige priser, og streber alltid etter å gi kunder de beste tilbudene. Med KIWIs brede utvalg av varer, kan du være sikker på å finne produkter som passer ditt budsjett uten å gå på kompromiss med kvaliteten. KIWI har jevnlige tilbud og kampanjer på populære produkter, slik at du kan spare penger på hver handel. Her på vår nettside eller eTilbudsavis-appen finner du alltid nyeste KIWI tilbud!

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S