MENY logo

MENY

- din favoritt dagligvarebutikk!

Hvis du ønsker å kjøpe ferske og kvalitetsrike matvarer til konkurransedyktige priser, er Meny den perfekte butikken for deg. Som en ledende dagligvarekjede i Norge, har Meny et bredt utvalg av produkter for å dekke alle dine behov. Hos Meny finner du alt du trenger til din daglige handel, fra ferske grønnsaker og frukt til kjøtt, fisk og meieriprodukter. Les videre og få all informasjonen du trenger om Meny sine åpningstider, kundeaviser og ukentlige tilbud.

Meny - en kort innføring

Meny er en norsk dagligvarekjede som har eksistert i over 30 år. Meny har butikker spredt over hele landet, og er kjent for å tilby høykvalitets matvarer og enestående kundeservice. Hos Meny finner du alt fra fersk frukt og grønnsaker til kjøtt, fisk, meieri, bakevarer, og mye mer.

Meny åpningstider - tilgjengelig når du trenger det

Meny åpningstider er tilpasset dine behov, slik at du kan handle når det passer deg best. De fleste Meny butikker er åpne fra kl. 09:00 til 22:00 på hverdager, og fra kl. 09:00 til 20:00 på lørdager. Sjekk din lokale Meny butikk her på vår nettside eller i eTilbudsavis-appen for å finne oppdaterte åpningstider.

Meny kundeavis - spar penger og kjøp mer

Hver uke gir Meny ut sin populære Meny kundeavis med mange gode tilbud på en rekke produkter. I Meny kundeavis finner du alle de gode tilbudene samlet på ett sted. Meny har også en digital kundeavis som du kan enkelt bla gjennom. Sjekk Meny kundeavis her på vår nettside eller i eTilbudsavis-appen jevnlig for å sikre deg de beste tilbudene og rabattene.

Meny tilbud - få det beste for mindre

Hos Meny finner du alltid gode tilbud på et bredt utvalg av produkter. Meny har en fast lavpris på mange varer og gir deg også muligheten til å spare ekstra ved å benytte deg av deres ukentlige tilbud. Meny tilbyr også et stort utvalg av varer fra lokale produsenter og økologiske matvarer til de som ønsker det.

Meny tilbudsavis - få oversikt over alle nye tilbud

I Meny tilbudsavis finner du en oversikt over alle de beste tilbudene og kampanjene. Meny tilbudsavis gir deg et godt innblikk i hva som er på tilbud og hva du kan spare på å handle hos Meny. Tilbudsavisen er tilgjengelig både på vår nettside, og i eTilbudsavis-appen. Tilbudsavisen oppdateres hver uke, slik at du alltid kan holde deg oppdatert på de beste tilbudene.

Frukt og grønt hos Meny

Meny er opptatt av å tilby sine kunder et bredt utvalg av frukt og grønnsaker av høy kvalitet. Meny kjøper inn frukt og grønnsaker direkte fra produsenter i Norge og utlandet, og er opptatt av å tilby et bredt utvalg av sesongens frukt og grønnsaker. Meny jobber tett med sine leverandører for å sikre at de tilbyr de beste produktene til sine kunder, og er opptatt av å tilby et stadig større utvalg av lokale og kortreiste varer. Hos Meny vil du alltid finne de beste råvarene til matlagingen, enten du vil lage en enkel salat eller en mer avansert middag.

Fisk og skalldyr hos Meny

Som en av Norges ledende dagligvarekjeder er Meny stolte av å tilby sine kunder et bredt utvalg av fisk og skalldyr av høy kvalitet. Meny kjøper inn fisk og skalldyr direkte fra norske fiskere og oppdrettere, og er opptatt av å tilby et bredt utvalg av bærekraftige produkter. Meny har et eget fiskeutsalg i utvalgte butikker, hvor du kan få kjøpt fersk fisk og skalldyr av høy kvalitet. Meny har også et bredt utvalg av ferdigpakket fisk og skalldyr, som er perfekt til middager og grillkvelder. Hos Meny vil du alltid finne det beste utvalget av fersk fisk og skalldyr.

Kjøtt hos Meny

Meny tilbyr også et bredt utvalg av kjøtt av høy kvalitet. Meny kjøper inn kjøtt fra nøye utvalgte produsenter, som de vet har gode rutiner for dyrevelferd og kvalitetskontroll. Meny har også et eget kjøttutsalg i utvalgte butikker, hvor du kan få kjøpt ferskt kjøtt og pålegg av høy kvalitet. Meny tilbyr også et bredt utvalg av ferdigpakket kjøtt og pålegg, som er perfekt til middager og matpakker.

Meny - din lokale matbutikk

Meny er en av Norges ledende dagligvarekjeder med butikker spredt over hele landet. Meny tilbyr et bredt utvalg av matvarer av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Meny sine åpningstider er tilpasset kundenes behov, samtidig som de gir ut en ukentlig kundeavis med mange gode tilbud.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S