Modena logo

Modena

Siden 1986 har Modena Fliser vært en fremtredende forhandler av byggematerialer i Norge, og med butikker spredt over hele Norge har Modena Fliser sementert sin posisjon som en av de ledende leverandører av fliser i bransjen. Hos Modena Fliser kan kundene kjøpe alt fra elegante og moderne fliser til hjemmet, hagen og badet, til et bredt utvalg av VVS-artikler. I tillegg tilbyr Modena Fliser et stort utvalg av byggematerialer som kan tilfredsstille selv den mest kresne byggmesteren. Husk også at Modena Flisers åpningstider kan variere fra butikk til butikk, så det er en god idé å sjekke dem her på siden før du besøker din nærmeste Modena.

Produkter hos Modena Fliser

Modena Fliser er ikke bare kjent for sine fliser, men tilbyr også et bredt utvalg av produkter for ethvert byggeprosjekt. Fra moderne fliser til hagen og badet, til et utvalg av forskjellige VVS-artikler, er Modena Fliser det opplagte valget. Du kan være sikker på å finne akkurat det du trenger til ditt neste flise-prosjekt.Med løpende Modena Fliser tilbud, er det alltid gode priser å finne på deres produkter. Uansett om du er den kresne byggmester eller en gjør-det-selv entusiast, har Modena Fliser alt du trenger til ditt neste prosjekt.

Service og ekspertise hos Modena Fliser

I Modena Fliser-butikkene vil du bli møtt av kompetente og erfarne medarbeidere, som er klare til å rådgi og veilede deg til ditt neste bygge- eller innredningsprosjekt. De ansatte hos Modena Fliser er alltid klare til å hjelpe deg med å finne de rette produktene, uansett omfanget av ditt prosjekt. Dessuten er bærekraft et fokusområde for Modena Fliser, og de tilbyr derfor et bredt utvalg av miljøvennlige produkter. Med en hjelpende hånd fra Modena Flisers erfarne medarbeidere, kan du føle deg trygg i ditt valg av materialer til ditt neste prosjekt.

Modena Fliser åpningstider

For å planlegge ditt besøk hos Modena Fliser optimalt, er det viktig å være oppmerksom på Modena Flisers åpningstider. Siden disse kan variere fra butikk til butikk, anbefales det å sjekke de spesifikke åpningstider for den butikken du planlegger å besøke. Her på siden kan du enkelt finne de aktuelle Modena Fliser åpningstider for din lokale butikk ogplanlegge ditt besøk slik at det passer inn i din hverdag.

Modena Fliser tilbud og kundeavis

Å holde øye med Modena Fliser tilbud er en god måte å spare penger på. I Modena Fliser kundeavis finner du alltid de nyeste tilbudene på alt fra fliser til VVS-artikler. Uansett om du er på utkikk etter fliser til badet eller materialer til ditt neste store byggeprosjekt, kan du med fordel sjekke Modena Fliser kundeavis for å finne de beste tilbudene. Så husk å holde øye med Modena Fliser kundeavis – din lommebok vil takke deg!

Language:
© 2009, Tjek A/S