Last ned app

Få hjelp til hva og hvor du skal handle med appene våre til iPhone, iPad og Android-enheter. Alt er basert på ukens tilbudsaviser og tilbud fra butikker nær deg.

Last ned eTilbudsavis for:

iPhone / iPadAndroid

Inspirasjon fra tilbudsaviser

Tilbudsaviser er en super inspirasjonskilde, og de finnes i alle typer kategorier: matvarer, elektronikk, gjør-det-selv, grensehandel, skjønnhet, interiør og mange flere.

Din digitale postboks

Hvis du har en favorittbutikk, kan du abonnere på den og bli varslet når det kommer nye tilbudsaviser. Du kan kalle det din digitale postboks. Og det er aldri forsinkelser om været er aldri så dårlig.

Søk etter tilbud

Hvis du vet nøyaktig hva du er ute etter, kan du søke etter det. Du kan søke etter en kategori som brus eller kaffe, eller du kan være mer merkespesifikk. Du kan søke etter hva som helst.

Tilbudsagent

På samme måte som med den digitale postboksen, kan du lagre søk og blir varslet når det kommer nye tilbud i søket ditt. Du kan for eksempel opprette en søkeagent på kaffe og få varslet om det. Da slipper du å åpne appen og søke manuelt.

Planlegg ved å lage en handleliste

Vi anbefaler å bruke en handleliste i appen, slik at du ikke glemmer noe. Du kan manuelt legge til nøyaktig det du er ute etter, og legge til tilbud direkte fra tilbudsavisene. Dere kan også være flere om samme handleliste ved å dele den.

Appen husker hva du har lagt til tidligere, slik at det er enkelt å legge dem til igjen til neste handletur.

Last ned eTilbudsavis for:

iPhone / iPadAndroid
Total: 0,-